Udlån

Udlån & Kopiservice

TELTE:

Kontoret er i besiddelse af 4 telte af ordentlig kvalitet, 2 sæt på hver 6 x 6 meter, og 2 sæt på hver 4 x 6 meter. Teltene ligger på to trailere, som står så de er lige til at koble bag på et køretøj og rulle afsted med. Der er tegninger over hvordan de slås op inde i traileren.

 

 

PROJEKTOR:

Kontoret har to projektorer, et stort lærred samt en bærbar PC som kan lånes i forbindelse med forevisning af film, billeder, PowerPoints eller lignende.

 

 

KOPISERVICE:

Vi kan tilbyde at trykke stort som småt. Mulighederne er mange og billige!

 

Størrelser i A3, A4 og A5. Pair i forskellige kvaliteter fra standard på 80 g til kraftigt 160 g samt glittet papir. 

Der kan trykkes i farver eller sort, der kan trykkes på begge sider (duplex), Der kan foldes og hæftes i såvel hjørner som i ryggen.

 

Vi har også en plotter hvor papiret er 60 cm bredt og op til 30 meter langt! Så er det kun fantasien der sætter grænsen! De fleste får dog trykt plakater i størrelsen A2 eller A1. Her findes papiret ligeledes i forskellige kvaliteter.

 

 

FLAG:

Vi ligger inde med flag fra mere end 50 forskellige lande, så holder I stævner med deltagelse fra udlandet, så er der stor sandsynlighed for, at vi har de rette flag i skal bruge i den forbindelse. Har vi ikke flaget kan vi bestille det hjem.

 

 

MOBILSCENE:

Scenen er 90 cm høj, og består af en række plader i forskellige størrelser og tilhørende understel, som kan sættes sammen til ønsket størrelse. Der er moduler i 60 cm og 30 cm højde, så man kan lave en trappe op på scenen. Den er omkring 50 m2 og har tiligere været brugt i DR.

 

 

MØNTTÆLLER:

Har I arrangementer hvor der løber mange kontanter igennem, så kan I få dem talt op med det samme fremfor at skulle vente til man kan komme i banken. Mønttælleren kan lånes med hjem og er meget nem at betjene.

 

MOBILT TELESLYNGEANLÆG:

Har I en eller flere med høreapparat som har svært at følge med, når der holdes møder/foredrag, så kan man låne et mobilt teleslyngeanlæg på kontoret. Der er 2 mikrofoner, højttaler, forstærker og 4 teleslynger med.

 

 

STRØM:

Vi kan ikke levere strømmen, men har til gengæld en masse kabeltromler, som kan lånes i forbindelse med markeder og andre arrangementer, hvor der skal trækkes strøm over større afstande og i forskellige retninger.